December 9, 2013

Fancy Cookies for Baby Shower

Animal fancy cookies ni untuk Nana AF Baby shower di Grand Seasons Hotel. Tema majlis black and white safari, so all cookies pun black and white. Sekarang Nana dah pun selamat melahirkan baby boy nama Aaqil, saya baru nak update blog. Nana ada realiti show baru tentang cerita pregnancy dia sampai dia give birth. Kalau tak salah tajuk rancangan tu Baby Boo, siaran Astro Ria start 22 December 2013. Jom tengok..

So masa baby shower tu kelam kabut punya pasal, tak sempat snap gambar cookies, sempat ambil 2 gambar je...

black and white safari theme fancy cookies
cookie bouquet arrangement ni by owner candy buffet AinaCostumeandPartySupply

black and white safari theme fancy cookies elephant, lion, zebra, tiger
Sempat snap gambar balance cookies je...

kalau bab posing aku memang fail...skema giler...

2 comments:

Ein Sein said...

Salam...mane ye nk beli cookie cutter yg mcm atas nie?tq.

ilani said...

Waalaikummussalam ein. Cookies ni tak guna cutter, saya hand cut dengan pisau je
Kecuali singa tu guna cutter shape bunga, kat kedai2 bakeri ada jual

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...