November 11, 2013

Fancy Cookies -- Disney Jake and The Neverland Pirates



disney's jake and the neverland pirates sugar cookies
the cast
disney's jake and the neverland pirates fancy cookies character face

disney's jake and the neverland pirates fancy cookies captain james hook
Captain Hook

disney's jake and the neverland pirates fancy cookies jake 1
Jake

disney's jake and the neverland pirates fancy cookies chubby
Chubby
disney's jake and the neverland pirates fancy cookies izzy
Izzy

disney's jake and the neverland pirates fancy cookies jake 2
Jake again
disney's jake and the neverland pirates fancy cookies mister smee
Mr. Smee

disney's jake and the neverland pirates fancy cookies skully the parrot
Skully the Parrot Pirate

disney's jake and the neverland pirates fancy cookies tick tock the crocodile
Tick-Tock the Crocodile
Cookies kartun Disney Jake and The Neverland Pirate. Bestnye buat character cookies ni walaupun bagi saya susah nak buat, silap sikit dah lain muka character tu (macam mermaid saya dulu hu hu), tapi kali ni rasanya better sebab saya dah tau teknik sesuai lukis karakter, walaupun muka Jake, Chubby and Izzy tu saya agak kurang puas hati. My favorite is Captain Hook and Tick-Tock the crocodile..

Price : RM4.00 each 

to order 
email : ilyaanetwork@gmail.com
sms / whatsapp : 012-3547407 (ilani)


Ni gambar saya dengan anak2 posing ngan cookies sbb ada some tak percaya saya buat sendiri cookies2 dalam blog ni..hu hu..so posing sikit la ngan cookies, walhal cookies tu tak nampak sgt pun, gambar pun blur sebab anak sulung saya yg snap hu hu


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...