June 17, 2013

Fancy Cookie - idea untuk design fancy cookies

Nak order fancy cookies tapi tak tau design apa? go to my Pinterest and tengok cookies2 cantik dari expert cookie decorator luar negara..kalau dapat cookies macam diorang buat tu, nak makan pun sayang, lawa sangat..

Dah dapat idea, kalau nak order dari saya jangan segan silu 
- email (ilyaanetwork@gmail.com) or 
- SMS/call/whatsapp 012-3547407

Cookies saya buat biasa2 aje, takla sampai tahap diorang, tapi ada beberapa keistimewaan tau;

1. paling penting dijamin halal...
2. boleh pilih antara 2 rasa (vanilla or chocolate) 
3. homemade, so bahan fresh and tiada pengawet

Sesuai untuk door gift majlis aqiqah, wedding, birthday party & even untuk hantaran or hadiah to somebody special..

Gambar kat bawah ni beberapa contoh fancy cookies marvellous sangat dari minah-minah decorator luar negara..nak usha lebih click here


sweet sugarbelle

bambella cookie boutique


julia usher

arty mcgoo

julia usher

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...